Ritmus és hang

be local think global

HBP

hbp_logo_fent.jpg

Majdnem napra pontosan két évre, hogy a Halmos Béla Program Ideiglenes Kollégiuma megkezdte működését, megalakult a Halmos Béla Programiroda és elstartolt az önálló honlap is. A programiroda vezetője Zeke Angéla, akit többek között a Kuplung gyakornokaként, a Művészetek Völgyében az Elevenkert udvar munkatársakénta budapesti WOMEX-en dolgozó csapat, valamint az Európa Kiadó és a A Kutya Vacsorája zenekarok menedzsmentjének tagjaként ismerhet a szakma.

A programiroda honlapja teljesen rendben van, minden info a helyén és áttekinthetően. A kollégium tagjait abc sorrendben lehet szidni, ha nem nyersz vagy nem annyit amennyit kértél, illetve magadat, ha hülyeségeket írtál a pályázatodba. De őket foglalhatod imáidba, ha támogatás áll a házhoz. Ki, mivel foglalkozik a szervezetben e-mail címekkel és telefonszámokkal a Kapcsolat alatt, illetve a korábbi pályázati döntések évre lebontva kereshetők.
A korábbi workshopok hasznos anyagai ("Hogyan írjunk biot?", "Hogyan pályázzunk?", "
Professzionális előadói aktivitás a közösségi médiában", stb.) is elérhetők az oldalon. A lemez és portfólió támogatást nyert zenekarokról, előadókról rövid ismertetőket tettek fel. Néhány lemezről mi is írtunk kritikákat. (Dresch Vonós Quartet, Horsa Banda, Tímár Sára, Mihó Attila), Szalóki Ágival interjú készült új lemeze kapcsán. 

Sokakat megnyugtathat a Hírek rovat első közleménye: "Az NKA február végéig készíti el azok szerződését, akik 2017-ben támogatást nyertek a Halmos Béla Ideiglenes Kollégiumának valamelyik pályázatán. Mivel természetesen a szerződés megkötésének csúszása nem a pályázó hibája.... (a lényeg pedig itt olvasható) 

Ha már önálló programiroda és honlap van, akkor kézenfekvő, hogy legyen saját logo is, amelynek központi eleme egy stilizált brácsa.

Van színes, magyaros (lásd lead képet és ugyanez ff-ben):

hbp_logo_fent_bw_1.jpg
Található a 80-as évek underground/punk fanzinjeit idéző megoldás is ff-ben és színesben egyaránt:

hbp_logo_rovid_bw_1.jpg
Ez pedig a királyos-koronás-mesés: 

hbp_logo_virag.jpg


Ezek közül ki, mit, hol és hogyan használjon, annak az arculati kézikönyv ad útmutatást. Mindezt innen lehet letölteni.
Böngésszetek, olvassatok, pályázzatok, zenéljetek! 

 

Ha tetszett a cikk, kövesd a blogot itt és oszd meg ismerőseiddel is. Kösz!

A bejegyzés trackback címe:

https://ritmuseshang.blog.hu/api/trackback/id/tr2113698058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kapcsolat, hirdetés, mindenmás: apostrophe.prod@gmail.com

Címkék

cimkefelhő
süti beállítások módosítása