Ritmus és hang

be local think global

Felhívás! „Tágasságot nekünk is...!” 2020
Pályázni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Ezen felül – legkésőbb a jelentkezési határidő lejártáig – a tervezett műsort tartalmazó, legfeljebb 25 perces demó videofelvétel hivatkozását kérünk beküldeni. A pályázatra benevezett produkciókat kérjük a YouTube-ra feltölteni, s annak linkjét kérjük elküldeni! Nem profi felvételt várunk, hanem olyat, amelynek alapján a tervezett műsor szakmailag értékelhető.

A megszabott műsoridőt csak különösen indokolt esetben lehetséges túllépni, a szervezőkkel történő előzetes egyeztetés alapján!

Fontos! Mivel a Táncháztalálkozó idei évadának, szervezési okokból szűkített a vasárnapi műsorideje, kérjük a pályázati anyag összeállításánál, lehetőleg összevont (énekes, hangszeres szólisták összevonása, egy műsorblokkon belül) produkciókkal nevezzenek!

Jelentkezési határidő: 2020. február 23. éjfél

A beérkező pályázatokat a Navratil Andrea és Vavrinecz András alkotta szakmai zsűri bírálja el. A döntés időpontja: 2020. február 28.

A „Tágasságot nekünk is...!” műsorra a meghívást elnyerő csoportok előzetes egyeztetés alapján útiköltség-hozzájárulásban részesülhetnek, az NKA Halmos Béla Program Kollégiumának pályázati támogatásának köszönhetően.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázat során az adatkezelési jogszabályoknak megfelelően járunk el, a kitöltött űrlapon szereplő személyes adatokat bizalmasan kezeljük.

További részletek és a jelentkezési űrlap ide kattintva érhető el.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület és a Táncház Egyesület nevében:

Farkas József szervező
logo2.jpg
rh_tamogatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ritmuseshang.blog.hu/api/trackback/id/tr8715431382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kapcsolat, hirdetés, mindenmás: apostrophe.prod@gmail.com

Címkék

cimkefelhő
süti beállítások módosítása